Paris is burning

Sa vezi Parisul in 4 zile si jumatate este o aventura. Ai de alergat, mon cher. Desigur, metroul te ajuta enorm atunci cand picioarele nu te mai asculta.  Devine prietenul tau de nadejde. Mai ales ca circula pana la ore rezonabile, pana la 1 noaptea.

Totul iti vine in ajutor tie, turistului pregatit sa fie sedus de farmecele orasului. Si cu siguranta, vei fi sedus. Nu prea ai incotro…in Paris sigur vei gasi ceva sa iti placa foarte foarte mult. Fie ca e vorba de plimbarile alene pe malurile Senei, de umbrele multicolore pe care le face lumina care se joaca prin rozetele de la Notre Dame, de unul dintre miile de tablouri expuse la Luvru sau Musee D’Orsay sau de vinul rosu si croissantele frantuzesti. Sigur dai peste ceva sa te impresioneze.

In Paris, vei avea parte de surprize la tot pasul. O cladire, o straduta, un muzeu, un tun, o statuie, o catedrala, o clatita. Descoperi ceva nou la fiecare colt. Diversitatea este mare. De la oameni la feluri de branza, ai de unde alege. Important e sa ai rabdare sa le incerci pe toate pana sa gasesti marele castigator. Cam ca in viata 😛

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s