Anul in care orice concert e posibil

Este din ce in ce mai clar pentru toata lumea ca nu mai suntem marginalizatii Europei. Cel putin din punctul de vedere al artistilor si al trupelor care ne viziteaza si care de la an la an cresc in numar si mai ales in valoare. Lucrurile s-au miscat pe fast forward in ultimii ani. Sa vedeti cum va fi atunci cand va fi gata si noul stadion national…pentru ca hai sa fim sinceri, infrastructura inca ne lipseste pentru un concert ca la carte. Suntem descurcareti si vizionari, am descoperit locuri pentru concerte acolo unde multi nu ar fi crezut posibil (vezi parcul Izvor si parcarea de la Romexpo). Asa se intampla cand resursele sunt limitate. Iti folosesti imaginatia si ies totusi evenimente frumoase.

Dupa 2009, credeam ca va urma un an concertistic mult mai linistit. Mai ales datorita crizei. Dar vai, cat m-am putut insela. 2010 are toate sansele sa depaseasca “Anul Madonna”. Astazi am participat impreuna cu Hoinaru la conferinta de presa a celor de la D&D Entertainment si Marcel Avram la care s-a aruncat o noua bomba. Dupa Β AC/DC si Eric Clapton, au mai scos un iepure din palarie si au anuntat festivalul Sonisphere. Acesta va fi cel mai mare festival de muzica rock organizat vreodata in Romania, aducandu-i pe aceeasi scena pe Metallica, Manowar, Rammestein si multi altii. Mai multe detalii despre festival gasiti desigur pe InConcert. πŸ˜›

Despre Sonisphere, zvonurile au aparut acum cateva luni…dar fanii stiu sa nu se increada chiar in orice barfa, oricat de mult si-ar dori ca aceasta sa fie adevarata. Chiar acum 2 zile m-am intalnit cu un prieten in metrou, un prieten care traieste muzica mai “metalist” si care imi spunea cu deznadejde ca nu mai spera sa vada mare lucru la Sonisphere, avand in vedere ca Metallica, Iron Maiden si Rammestein deja au anuntat concerte vara aceasta pe alte meleaguri. Surprise, surprise!

D&D Entertainment si Marcel Avram au dat cu siguranta lovitura in 2010…desi nici concurenta nu s-a miscat rau: Events face Aerosmith (huraaaaaaaaaaaaaaaaay :D) si The Cranberries, Emagic!-ul desi a fost nevoit sa anuleze B’est Fest-ul, organizeaza Ciuc Summer Fest (unde au fost deja confirmati Faithless, Gary Moore si Pink Martini) si Bob Dylan si ar mai fi si micile agentii care au inceput sa scoata “the big guns”: Modus cu Elton John, Festival Arena cu o editie a Summerjam ce se anunta de poveste si cate si mai cate. Β Si zvonuri inca mai umbla prin underground-urile internetului…acum nici o fantasmagorie nu mai pare asa de improbabila. Robbie, baby? :))

Timp si bani sa avem, anul asta avem de unde alege mai mult ca niciodata! πŸ˜€

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s