Generation gap?

Draga mea sora a ajuns la minunata varsta de 18 ani…deci normal, a fost prilej de mare party. Si au fost pregatiri peste pregatiri, baloane, tort in forma de papusa-sirena (transportul de la cofetarie a fost o aventura), colorat si desenat ca la gradinita, flori, cadouri si soare. Tot ce trebuie. 🙂 Pe aceasta cale doresc sa le multumesc in mod oficial Adei si Alecai pentru ajutorul oferit. ;))

Stand aseara si observand lumea din jur nu am putut sa nu “go down memory lane” un pic. Parca “pe vremea mea” (vai cum suna asta) petrecerile de majorat erau altfel dar mai ales noi eram altfel. E normal sa existe diferente intre generatii si 4 ani de zile inseamna totusi o perioada de timp indeajuns de lunga…Si totusi, parca noi eram mai…copii? Ok, si noi incercam sa parem mai mari, mai fitosi, mai jmecheri, mai cool decat eram intradevar. Dar parca la noi se intampla la un alt nivel. Asta sau nu mi-am petrecut eu anii de liceu cu cine trebuie! :))

Advertisements

11 thoughts on “Generation gap?

  1. sa-ti traiasca:D. bine , am vazut descrierea ta,si deasta ti-am dat link:”>. nu te cunosteam…nici acum nu te cunosc decat fizic ” aia e sora lu cristina” 😀 oricum nu semanati xDDDDD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s