In an Absolut World you rock

Nu, nu, nu, eu si advertising-ul chiar nu ne stim…daaaar cum sunt mare fana a suedezilor de la Absolut si imi plac campaniile lor atat de mult, m-am gandit ca niste vodka de calitate isi poate gasi locul pe blog-ul meu pestrit. πŸ˜€

In iarna anului trecut s-a lansat campania “In an Absolut world you rock” si a aparut editia limitata in care sticla era imbracata ca un adevarat rocker in piele neagra si tinte. In afara de printuri s-a realizat si un filmulet al carui motto este: “In an Absolut world, you’re with the band” in care timp de 10 minute te simti alaturi de cei din trupa rock Wolfmother. Clipul a fost realizat de catre Danny Clinch.

O alta idee absolut geniala a celor de la Absolut πŸ˜› a fost colaborarea cu Jay-Z. Astfel a aparut mini-documentarul NY-Z, un filmulet de 15 minute in care rapper-ul american ne povesteste despre ce inseamna New York-ul pentru el si ce sursa de inspiratie a reprezentat pentru ultimul sau album (care imi place foarte tare, apropo), “The Blueprint III”.

Advertisements

2 thoughts on “In an Absolut World you rock

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s