As vrea sa fie altfel dar nu e

Chiar nu mai e de gluma. Chiar se scurge timpul pe fast-forward. Si lucrarea aia de licenta nu se scrie singura. De fapt ar putea sa se scrie si “singura”. Contra cost, normal. Daaaaaar cand esti om onest si consideri ca lucrurile ies mai bine cand le faci cu mana ta…bine, bine, atunci cand ti-e prea frica si asemenea risc nu e pe placul tau 😛 nu apelezi la ajutor d’asta “divin”.

Eventual iti aduni curajul si deschizi pagina alba de word. Problema e ca nici dupa acest prim pas, considerat uneori cel mai greu, situatia nu devine mai roz. Iti dai seama ca pe cat de usor ti-a fost sa dai open new document, la fel de usor e sa apesi butonul de exit. Si faci asta o data, de doua ori, de trei ori…de 20 de ori. Si deodata te trezesti ca e luna mai, vine vara peste tine si implicit marele moment si tu nu ai scris decat vreo 3-4 pagini. Felicitari! Mai ai doar 37 si foarte putin timp.

P.S: Daca doriti sa ma ajutati va rog taiati-mi cablul de internet si confiscati-mi telefonul. 🙂 Ah, si puteti lua si televizorul pentru ca in 5 zile incepe Roland Garros-ul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s