Am terminat?

Gata? That was it? Seriously? La naiba cu sistemul Bologna cu tot. 3 ani de facultate nu sunt de ajuns. Nici nu ai inceput bine ca ai si terminat. Nu apuci sa te dezmeticesti din confuzia provocata de primul an in care nimeni nu stie nimic (nimeni nu stie pe nimeni, nimeni nu stie unde e sala de seminar, nimeni nu stie ce avem de invatat pentru examene) ca ai si ajuns in anul terminal. Iar anul 3 devine din ce in ce mai misto pe masura ce ne apropiem de final. Deja socializam cum trebuie, iesim la baute impreuna, putem desena harta facultatii cu ochii inchisi si…ei bine…asta nu se schimba niciodata…inca nu stie nimeni ce avem de invatat pentru examen. :))

3 ani de zile nu pare putin dar cand vine vorba de anii de studentie…e foarte putin. Mai ales daca ne raportam la povestile parintilor nostrii care au simtit aceasta etapa din viata altfel. Desigur si noi avem povesti frumoase si nebune dar facand o comparatie as zice ca parca inainte se bucurau mai mult de anii astia. Noi nu mai avem timp sa facem lucurul asta. Traim in epoca lui fast-forward. Si e trist.

Pana una alta, am absolvit…onorific cel putin, deoarece inca mai e de trecut ultima sesiune si last but not least, domnia sa LICENTA. Dar toate la momentul lor…deocamdata inca ma distrez uitandu-ma si comentand poze de la festivitatea de absolvire (super organizare, go go sefa de an, REI-ul rocked la Palatul Stirbei!!! ) 😛

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s