Wish I were at Flushing Meadows right now

A venit timpul pentru ultimul mare “bal” al sezonului grand-slamistic din tenis: lumea bună va valsa timp de două săptămâni pe cimentul încins şi albastru de la Flushing Meadows din New York. Această ediţie a US Open-ului se anunţă cu adevărat disputată. Fiecare dintre jucătorii din Top 10, cu alte cuvinte la creme de la creme a tenisului contemporan, are ceva de demonstrat pe tărâm american.
Murray şi Berdych vor să ne arate că merită totuşi să câştige si ei un titlu de Grand Slam, Roger ţine morţiş să ne aducă aminte că încă nu a atârnat racheta în cui, Nadal vrea să completeze cu titlul asta ultima boabă care îi lipseşte din Grand Slam (să câştige măcar o dată toate cele 4 turnee de GS) iar Djokovic vrea un nou mare trofeu să  îl potrivească cu cel de la Australian Open din 2008. Nu sunt de trecut cu vederea nici Soderling, Nalbandian (care parcă a renăscut din “tărâmul accidentaţilor”) şi Davydenko. Să vedem care va “dansa” mai frumos la New York.
Despre turneul feminin…mmm…no Serena, no Justine. Nici nu mă sichisesc. Probabil va câştiga Venus? Sau poate işi bagă Sharapova coada. Whatever! :))
P.S: Imi place tagline-ul ediţiei de anul acesta: “IT MUST BE LOVE“. It is love! 😀
Ah şi în caz că vă interesează, paginile de FB şi de Twitter oficiale ale turneului aici şi aici. 🙂
Advertisements

4 thoughts on “Wish I were at Flushing Meadows right now

  1. De abia astept sa urmaresc US Open.
    Sper sa castige Nadal sau Djokovic.
    Ai vazut ca unul din favoritii tai, Soderling a avut de furca aseara cu austriacul Haider-Maurer dar a invins in cele din urma?

    • Da, am urmarit meciul, dar nu chiar in totalitate. M-am bucurat ca si-a revenit repede din “ratacire” 😛 Ma dezamageste calitatea transmisiei de pe ES2. Se vede foarte prost iar acum e decalat si sunetul. Si de obicei, la inceputul turneului, cele mai intersante meciuri sunt pe terenurile mai mici…adica fix meciurile difuzate pe ES2. Si pe langa calitatea proasta a transmisiei mai trebuie sa o ascultam comentand si pe Luminita Paul. ORIBIL!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s