25 de ore

Filosofand astazi pe lungul drum spre casa, am ajuns la concluzia ca as fi o persoana mai fericita daca as reusi sa fac un pact cu timpul. Sa il induplec cumva sa faca sa incapa 25 de ore intr-o singura zi. Ca de obicei, sunt o persoana rezonabila, nu cer imposibilul. O ora in plus nu e mare diferenta. Ah dar cate as putea face in acea ora. Ar fi cea mai dulce si mai buna ora a zilei.

Sunt convinsa ca probabil as putea obtine acelasi rezultat daca as fi o persoana mai bine organizata. Dar asta deja am incercat si nu mi-a prea iesit. Cel putin nu mai mult de 3 zile la rand iar eu imi doresc o situatie constanta, on-going. Continuitate este poate un cuvant mai potrivit. Pentru ca au fost prea putine chestii continuee anul acesta. Prin urmare, ziua de 25 de ore ar fi cel mai buna inventie. Cum era si episodul ala din Dexter cand si-a facut el o masinarie care oprea sau incetinea timpul, nu mai stiu exact.  Dar ce sa ii promit timpului la schimb? Ca doar nimic nu e gratis in lumea asta. Astept sugestii!

 

Advertisements

One thought on “25 de ore

  1. Timpul depinde de noi. Prin urmare este vorba de o promisiune pe care si-o face fiecare la inceputul unei zile: astazi promit ca voi valorifica fiecare secunda de care dispun. Si astfel,putem trai timpul in eternitate 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s