A inceput sezonul de zgura 2011

Gata, am dat cimentul incins de pe taramurile americane pe zgura rosie si prafoasa din Europa! Saptamana trecuta s-a dat startul sezonului de zgura la Casablanca, in Maroc si la Houston, in SUA (da, da au si americani un turneu de zgura dar tot degeaba ca nu stiu sa joace pe ea :P).

Weekend-ul acesta se joaca ultimele si cele mai importante meciuri ale primului turneu de Masters (fyi – turneele cu cele mai multe puncte si bani in joc, dupa Grand Slam-uri) pe zgura de la Monte-Carlo. Semifinalele se joaca intre:

Rafael Nadal – Andy Murray

David Ferrer – Jurgen Melzer

Desi intr-un interviu de dinaintea turneului Nadal declara ca nu crede ca mai poate repeta succesul de anul trecut (a castigat toate turneele de Masters pe zgura – Monte Carlo, Roma, Madrid si apoi cireasa de pe tort, Roland Garros-ul), spaniolul nu a avut nici o problema pe drumul spre semifinalele de la Monte Carlo. Nu ca s-ar fi asteptat cineva la altceva din partea lui (hehe, poate doar adversarii sperau in taina inainte de infruntare). Meciul de astazi contra lui Andy s-ar putea sa fie un pic mai dificil dar sincer nu il vad pe Nadal plecand acasa fara acest trofeu. Pe partea celalata a tabloului, singura surpriza a venit de la Jurgen Melzer care l-a eliminat in sferturi pe Federer. Desi toata lumea spera sa il vada in finala, Roger a pierdut in doar 2 seturi: 4-6 4-6. Ma bucur ca Melzer inca mai poate face valuri avand in vedere ca dupa ce l-am vazut castigand acum vreo 3 ani turneul la Bucuresti am crezut sincer ca e doar o greseala. Un preview mai complet al semifinalelor de astazi aici. Si la naiba cu digisport care a preluat difuzarea turneelor de Masters pt ca eu am Dolce! 😦 Ce as fi vrut sa vad si eu meciurile (da, da stiu ca exista varianta torrentelor dar cele mai multe se vad execrabil deci mai bine pas. Desigur, daca juca Marat Safin altfel se punea problema :P).

Usor, usor catre Roland Garros! Mini-plan de viitor – peste 2 ani voi vedea un meci pe Chatrier live, de la “firul” zgurii! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s