Un fel de vacanta

Intrucat aveam mare nevoie de ceva distanta intre mine si Bucuresti, am ajuns la mare de 1 mai si anul acesta. Bine, de 29 aprilie, ca sa fim corecti, avand in vedere ca a picat tare trist in calendar “sarbatoarea”. 😦

Ne-am agitat sa parasim orasul la o ora mai mult decat matinala, plecand din pacate urechea la stirile alarmiste din jurul nostru – va fi aglomerat, veti sta o vesnicie pe drum, ocolul de la Cernavoda e mare, nu mai bine stati acasa?! Desigur, panica aiurea in massmedia romaneasca care pentru audienta trece atat de usor peste linia dintre adevar si minciuna. De asta moare printul si scad audientele cu viteza. Oare mai e credibila presa in zilele astea in care stirile ajung la noi prin retele sociale si bloguri? Ce rost are sa mai deschid TV-ul sau sa ascult radio-ul ca sa aflu cum e traficul pe autostrada atunci cand pe Twitter oamenii pe care ii urmaresc au informatii “la cald”? Nu ai mai multa incredere in cei cativa prieteni de pe Twitter care stii ca nu au nici un motiv sa minta cand spun ca totul e ok?

La mare a fost pustiu. Poate exagerez, dar in afara de cateva puncte de interes (adica singurele si putinele deschise terase, restaurante, cluburi), batea briza si cam atat. Sa fi fost bugetele de vacante reduse, apropierea fata de vacanta de Paste sau anunturile de vreme proasta, cert este ca a fost foarte putina lume la mare de 1 mai. Sa nu se circule bara la bara in Mamaia sambata noaptea in intervalul 23:00 – 01:30? Sa nu astepti la pranz pana se elibereaza o masa cand esti cu un grup de peste 10 persoane? Si sa faci in doar 2 ore jumatate drumul Constanta – Bucuresti? Ceva a fost clar off weekendul asta. Una peste alta, nu m-a deranjat, chiar din contra. E bine sa ai loc sa respiri si sa dansezi in club si am avut parte si de cateva ore de soare 😀 Buna pauza asta dar gata acum ne concentram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s