Asteptam finalele la RG 2011

Oooooof, poate nu e chiar finala pe care mi-o doream, dar cu siguranta va fi una de poveste. Nu vom avea un nou campion la Roland Garros pentru ca trofeul va fi ridicat duminica ori de Rafael Nadal ori de Roger Federer, ambii cunoscand gustul victoriei de la Paris. Finala masculina va fi transmisa pe Europost, duminica incepand cu ora 16:00.

Voi fi sincera, nu ma asteptam sa nu il vad pe Djokovic in finala. Dar daca era cineva indeajuns de viclean care sa puna capat turului de forta pe care Nole l-a facut in ultimele 5 luni, atunci acesta trebuia sa fie Federer. Elvetianul a jucat impecabil si a castigat cu 7-6 6-3 3-6 7-6, refuzandu-i lui Djokovic locul de #1 al circuitului (daca Djokovic ar fi castigat meciul, acesta devenea incepand de luni #1, indiferent de rezultatul finalei). Nadal a triumfat impotriva dragului meu scotian, Andy Murray in doar trei seturi: 6-4 7-5 6-4. Una peste alta, pentru Murray un loc in semifinale la RG este un rezultat foarte bun, mai ales ca zgura nu e chiar suprafata lui forte. Pronosticul meu pt castigator: Rafael Nadal all the way! Stie ca trebuie sa castige ca sa ramana #1 (daca pierde locul ii va fi luat de Djokovic) si mai ales ca sa le inchida gura celor care au inceput pe la colturi sa ii prezica caderea. Vamos Rafa! 🙂

In aceste momente se joaca finala fetelor: Francesca Schiavone vs Li Na. Rusinica Sharapova, rusinica!!!

Advertisements

2 thoughts on “Asteptam finalele la RG 2011

  1. La fete a castigat Na Li, ce parere ai? In ce-i priveste pe baieti, vom vedea maine si adevarul e ca imi doream sa mai vad o finala de Grand Slam Nadal-Federer fiindca oamenii astia ne-au oferit niste meciuri memorabile in trecut.

    • Cred ca merita sa castige primul ei Grand Slam…a avut un parcus impecabil si e o jucatoare foarte talentata. Iar Schiavone a castigat anul trecut, deci finala e un rezultat foarte bun pentru ea.

      Si mie imi plac meciurile lor, nu ma intelege gresit…dar parca ar fi mers un castigator “nou” la Roland Garros. Oricum, sunt convinsa ca va fi o finala frumoasa, ambii au chestii de “demonstrat”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s