US Open 2011 a inceput!

Hai ca am avut noroc! Uraganul Irene s-a indurat de New York si de fanii tenisului si a trecut doar razlet prin oras, lasandu-ne sa ne bucuram fara intarzieri de ultimul Grand Slam al anului, US Open.

Vedeta turneului este fara indoiala Novak Djokovic, nr.1 mondial si noul star al circuitului de tenis. Chiar daca au aparut cateva semne de intrebare dupa finala de la Cincinatti de acum 2 saptamani in care a trebuit sa abandoneze impotriva lui Andy Murray, Novak este inca cel mai sigur pariu al turneului. Totusi, acesta a fost abia al doilea meci pierdut de la inceputul anului, o performanta cu adevarat incredibila. In anii trecuti doar Federer mai facea asa ceva. Ca Novak sa poata spuna ca 2011 a fost cu adevarat sezonul lui mai are de bifat 2 trofee: US Open-ul si Turneul Campionilor din noiembrie (la care ma duc!!!! whopeeee *does happy dance* ). Bineinteles, Federer & the gang se vor asigura sa ii faca misiunea cat mai grea dar eu tot as pune banii pe el.

Ca de obicei, eu imi pun sperantele in  Murray, Berdych si Soderling. As fi foarte incantata sa il vad macar pe unul dintre ei in finala.

Link cookies:

– o analiza cuprinzatoare si predictii pentru castigator aici
– articole despre tenis scrise de catre cei de la The New Yorker de-a lungul timpului aici (cel mai mult mi-a placut “Federer as Religious Experience”, mai vechi dar atat de bun)
– merita sa ii dati follow lui Djokovic pe Twitter, e un tip tare amuzant 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s