Emotii de Cupa Davis

Un nou meci de Cupa Davis, o noua provocare. Avem de luptat daca vrem sa trecem de barajul asta si sa ajungem iar in Grupa Mondiala. Echipa Romaniei condusa de Andrei Pavel va intalni weekend-ul acesta mult mai bine cotata si valoroasa echipa a Cehiei. Meciurile vor avea loc intre 16-18 septembrie la Centrul National de Tenis din Bucuresti (str. Pierre de Coubertin, nr. 11). Dupa cum probabil stiti deja, vineri vor avea loc primele doua meciuri de simplu, sambata se va juca dublul iar duminica ultimele doua meciuri de simplu.

Dragul meu Tomas Berdych (actualul nr.8 mondial), desi initial incert pentru aceasta intalnire, a venit totusi la Bucuresti, intregind echipa Cehiei alaturi de Radek Stepanek, Jan Hajek si Lukas Rosol. O pierdere destul de importanta pentru echipa noastra este Victor Hanescu, care a refuzat sa joace motivandu-si alegerea datorita oboselii si nivelului scazut al jocului din ultima perioada. Dar joaca la BRD Open. Poti comenta ceva? 😛 Astfel, noi ne vom baza pe Victor Crivoi, Adrian Ungur, Horia Tecau si Marius Copil. Ultima intalnire dintre cele doua echipe a avut loc in 2001 cand Cehia a invins cu scorul final de 3-2.

Chiar daca sansele noastre sunt destul de mici sunt convinsa ca vom avea parte de un weekend frumos. Plus ca…never say never! Ne vedem la Centrul National de Tenis de unde voi blogui in calitate de blogger oficial 😉

Mai multe informatii despre partida puteti gasi pe siteul oficial al Cupei Davis, siteul Federatiei si pe conturile oficiale de Social Media ale Federatiei – FacebookTwitter si Youtube.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s