Finala de vis la US Open 2011

Nu stiu cum sa incep postul asta…mi-a placut asa de mult finala de la US Open de anul acesta incat simt ca orice as zice tot nu poate descrie incantarea pe care am trait-o ieri tarziu in noapte in fata TV-ului. 😀 Ok, poate nu a fost cea mai cea finala – dar oare cata valoare mai putem atribui acestor superlative in zilele in care jocul se schimba de la an la an? E din ce in ce mai bun, din ce in ce mai rapid, din ce in ce mai spectaculos.

Cred ca aseara am avut parte de cel mai bun scenariu al unei finale de Grand Slam din 2011 – Djokovic si Nadal isi merita fara nici o indoiala locurile de la varful clasamentului. Stiam asta si inaintea meciului dar aseara au mai facut o demonstratie de forta. In sfarsit am asistat la o finala care “lived up to the hype”. S-a jucat intens, matematic, napraznic, ca la sah. Au dat ce au avut mai bun din ei pe parcursul a 3 ore si jumatate, jucand la un nivel care cu sigurata ar fi parut ireal in urma cu cativa ani. Din pacate, intr-un meci de tenis nu poate exista decat un singur invingator. Iar aseara acesta a fost Novak Djokovic, care a pus punct meciului cu scorul: 6-2, 6-4, 6-7(3), 6-1.

Post-win words by Djokovic: “But this is something that I love to do, and it brings me joy every single time I step on the court and make a win,” he added. “Nothing can replace that feeling.”

P.S: Finala fetelor s-a dispuatat intre Samantha Stosur si Serena Williams. Ghiciti cine a castigat cu 6-2, 6-3! Nu, nu Serena 😛

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s