The Lavazzers – editia 20 a calendarului Lavazza

Intotdeauna am apreciat cafeaua Lavazza. Dar nu doar pentru aroma si gustul sau inconfundabil ci mai ales pentru campaniile publicitare indraznete prin care se promoveaza. Calendarul Lavazza este deja o traditie si a ajuns anul acesta la cea de-a 20-a editie. Avand in vedere cifra “rotunda” care se cerea sarbatorita, ideea calendarului de anul acesta trebuia sa fie mai altfel…asa a aparut “The Lavazzers“, conceput ca o serie de autoportrete artistice in care 12 dintre cei mai apreciati fotografi ai momentului joaca un dublu rol pentru cafeaua Lavazza: model si fotograf.

La realizarea noului calendar au participat: Erwin Olaf, Thierry Le Goues, Miles Aldridge, Marino Parisotto, Eugenio Recuenco, Elliott Erwitt, Finlay MacKay, Mark Seliger, Annie Leibovitz, Albert Watson, David LaChapelle si Ellen von Unwerth.

Luna mea favorita din “The Lavazzers” este octombrie (hmmm, ce coincidenta! :D)…mi-a placut mult povestea lui Albert Watson si ideea de intalnire recurenta intre doi oameni relativi straini unul de altul, seara de seara, acelasi loc, aceeasi ora…aceeasi cafea. 🙂

Ne intalnim pe strada Gansevoort numarul 69. In fiecare seara. Ea isi termina spectacolul si ma gaseste asteptand-o. Este o dansatoare burlesca. In timp ce ne bem cafelele, ea vorbeste mult si repede. Eu nu vorbesc. Spune des ca este fericita sa fie muza si ca sunt prietenos. Ea este cu siguranta. I-ar placea sa vin sa o vad intr-un spectacol odata. Ma voi duce.  Apoi ne zambim la despartire si intram fiecare in taxiuri separate. Drumurile noastre se despart pana in seara urmatoare, cand ne intalnim din nou pe Gansevoort numarul 69.

Puteti vedea toate fotografiile si povestile lor aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s