Londra pe punctulete

Soare. Soare? Soare!! Diversitatea incepe la raionul de briose si se termina in Canary Warf, districtul financiar unde toata lumea e ca…toata lumea. Corporatisti mici si tristi pe salarii astronomice. Discrepante, Pisi dixit.

Tufanele galbene si un Ferrari rosu. O dam pe birthday cheesecake, confetti si 100 de baloane. Prieteni vechi si dragi care raman la fel de calzi si aproape de sufletul tau chiar si dupa mult timp de la ultima intalnire “pe live”. Life updates la lumina unei lava lamp.

Luminite de Craciun si haos organizat pe Oxford Street. In queing we trust! Bansky a fost aici. Si acolo! Si acoloooo! Bar hopping & electro popping. Eventual, vinul rosu ajunge sa aiba acelasi gust peste tot dupa cateva pahare. Pop-up party crashers, mai facem si din’astea.

Tren si putina panica. De inaltime, de poduri, de noapte, de singuratate. Please, mind the gap! Relaxarea e la un buzz distanta. Skype-ul pe telefon e cea mai buna inventie a secolului cu roaming scump. Smartphoneurile astea…pfuaaai!

London Bridge, Tower Bridge…not the same, my friend. Cafea de la Starbucks, pahar dupa pahar, ca un adevarat alcoolic. Mergem sa ne culturalizam. Noul si vechiul traiesc bine impreuna la Victoria & Albert Museum. Highlight culinar: iaurt inghetat & midget gems.

Gramezi de frunze imense. Lebede si gaste care stau sa se bronzeze. Sufletul exulta pentru ca toamna asta e de aur, si la propriu si la figurat. Graffitti si targuri de vechituri. Mancare cubaneza, thailandeza, chinezeasca, belgiana, bere jamaicana. Ah da, si 3 prajituri la 2 fete, matematica avansata. Red velvet cake wins!

Emotii la tenis ca in vremurile bune. Cei mai cei 8 jucatori ai sezonului, 4 meciuri. Dar doar unul e visul!!! Visul!! Federer-Nadal, another one for the history books. Sau poate ca nu. Veni, vidi, vici Mastersul Campionilor. Olimpiada in 2012? Hmmm…:)

Pe scurt, la Londra.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s