La inaltime

Din seria “La ce mai visam azi”, marturisesc o dorinta arzatoare de a locui in varful unui bloc inalt. Vreau sa stau sus de tot, deasupra orasului, intr-un apartament cu ferestre cat tot peretele si plante exotice care nu au nevoie de apa prea des.

Poate chiar in varful unui skyscraper. Un cactus aici, un cactus acolo, turnulete de reviste si carti in curs de citire peste tot si neaparat un hamac. Sa fie mic, sa aiba un perete cu dungi verzi si galbene si o saltea tare pe post de pat. As vrea sa stau sa ma gandesc la sensul vietii in fiecare seara la lumina unei lava lamp. Mi-ar mai trebui si o masa rotunda de lemn in bucatarie la care sa imi adun prietenele si un dulap incapator drept casa pentru toate canile. Exclusa prezenta unui televizor! Vreau un apartament de unde sa pot vedea cum trebuie apusul, rasaritul si cerul roz de toamna care imi place atat de mult. Inca ma gandesc ce as face cu pantofii. πŸ™‚

P.S: De urmarit: “Vreau sa stau si eu aici” si “Mic dejun de Bucuresti” ca sa stiti ca mai exista speranta pentru bloguri misto si pe la noi.

Advertisements

One thought on “La inaltime

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s