Cei patru fantastici de la Australian Open 2012

Organizatorii si publicul de la Melbourne nu puteau sa aiba parte de semifinale mai frumoase ca acestea – primii 4 clasati jucatori ai momentului, 2 inclestari pe viata si moarte. Mari orgolii, incrancenare, rivalitate si multe puncte in joc. Dar o singura finala si un singur invingator. Desigur, toti vor fi invingatori in felul lor dar doar unul va avea dreptul sa pupe trofeul dupa meciul de duminica.

Primii care intra in arena de lupta australiana vor fi eternii Nadal si Federer. O lupta despre care s-a scris, s-a vorbit si s-a speculat mult, ca de fiecare data. Meciul nr.26. La Mastersul de la Londra unde i-am avut pe amandoi in fata ochilor (pfoai ce magic a fost!!!), victoria lui Roger a fost facila. Parca a fost prea usor. Mi-a parut rau sa ii vad parasind terenul dupa doar o ora de joc…Sunt convinsa ca Nadal o sa vrea sa demonstreze ca “nu a fost in apele lui” data trecuta πŸ˜›

Vineri urmeaza Murray vs Djokovic, the young guns match. Murray inca e in cautarea primului titlu de Grand Slam in timp ce Djokovic lupta sa isi pastreze trofeul care ii statea asa de bine in brate anul trecut. O sa fie tare greu pt Andy si desi imi doresc tare mult sa il vad in finala nu l-a mai invins pe Novak din 2009 iar de atunci oricum sarbul parca e un alt jucator.

Oricare combinatie va iesi, duminica ne vom bucura de un super tenis! πŸ™‚

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s