Avem un weekend, ce facem cu el?

Taitei thailandeziDormim mult, musai trezire după ora 13 după care ne răsfățăm la micul dejun cu pâine prăjită și Nutella, asezonate cu un episod de 30 Rock.

Mai muncim, mai citim Internetul apoi mâncăm sandviș de la vietnamezii simpatici de pe Magheru. Din nou intră un 30 Rock. Sau două. Chiar și trei.

Ne urnim de pe canapea, înghețăm puțin dar apoi ne facem porția de bâțâială organizată pe niște acorduri live foarte mișto (Toro y Moi, check them out neapărat).

Adormim la ora aceea a dimineții devreme, fix atunci când somnul e mai dulce și profund iar subconștientul te trimite pe tărâmul viselor colorate și întortocheate.

Mâncăm cereale cu lapte și ne uităm la Australian Open unde Djokovic face un maraton pe teren. Vorbim despre timpuri de mult apuse și despre locuri care ne-au marcat.

Facem excursie la Mega Image după ingrediente, prinzând ultimele raze de soare ale zilei și punem pe foc de niște tăiței thailandezi cu pui și legume.

Bem o cafea cu Aleca și punem în mișcare rotițele visurilor și dorințelor de mutare într-un loc mai frumos. Perfectoșenia ia final cu adânciri in Internet și un mare avânt spre săptămâna ce urmează.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s